Klusbedrijf Kanters
Voor al uw grote én kleine klussen
Renovaties en Reparaties
Wij zijn inzetbaar op alle fronten
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
previous arrow
next arrow
Slider

Badkamer renovatie in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de renovatie van uw badkamer in Leeuwarden? Dan bent u bij Klusbedrijf Kanters aan het juiste adres. Eugene Kanters, eigenaar van Klusbedrijf Kanters, heeft al 25 jaar ervaring in renovatie, restauratie en nieuwbouw. Hij heeft al vele spraakmakende projecten in Nederland gerealiseerd en mede met zijn ervaring bij verscheidene toonaangevende architectenbureaus in Nederland heeft hij enorme bouwkundige kennis.

Eugene Kanters heeft ruime kennis in het maken van een ontwerp en hij heeft daarbij ook de constructieve kennis die nodig is voor het realiseren van deze ontwerpen. U kunt bij badkamer renovatie denken aan een nieuwe wastafel, douchecabine, bad of het opnieuw betegelen van uw badkamer.

Grote of kleine badkamer renoveren?

Ook voor een kleine badkamer deinst Klusbedrijf Kanters niet terug. Veel klanten zijn afhoudend met het renoveren van een kleine badkamer, omdat er snel gedacht wordt dat dit niet mogelijk is door de beperkte ruimte. Er zijn bij een kleine badkamer slechts kleine aanpassingen nodig om ervoor te zorgen dat de ruimte beter benut wordt en dat het comfort in de badkamer een stuk vooruit gaat.

Hierbij kunt u denken aan meubelen, zoals de wastafel, met een hoek er in en op maat gemaakte kasten. Klusbedrijf Kanters denkt graag met u mee over de indeling van uw kleine badkamer.

Kosten voor het renoveren van uw badkamer in Leeuwarden

Het renoveren van een badkamer is velen malen goedkoper dan een hele nieuwe badkamer aanschaffen en laten installeren. Wat de precieze kosten voor de renovatie van uw badkamer precies zijn, is op voorhand niet met zekerheid te zeggen. Daarom komt Klusbedrijf Kanters gratis bij u langs uw wensen aan te horen en om de badkamer te bekijken. Op basis van dit bezoek wordt er een offerte gemaakt en met u doorgesproken. De kosten verschillen ook in wat er precies gerenoveerd moet worden aan uw badkamer en wat voor materialen u in uw badkamer terug wil zien. Het ene materiaal is goedkoper dan het andere.

Doordat Klusbedrijf Kanters veel werkstukken in eigen beheer kan maken en voor meer gespecialiseerde onderdelen samenwerkingsverbanden heeft met andere, lokale, bedrijven blijven de kosten van uw badkamerrenovatie binnen de perken. Een hele nieuwe badkamer kost al snel 3000 euro, bij badkamer renovatie is dit bedrag vaak al 50% lager. Ook is de renovatie van uw badkamer voordeliger doordat het minder tijd kost dan een hele nieuwe badkamer en het is ook milieuvriendelijker doordat er minder afval ontstaat.

Wij doen meer dan het renoveren van badkamers

Klusbedrijf Kanters is niet alleen specialist in het renoveren van badkamers. Tevens zijn ze specialist in het ontwerpen en plaatsen van keuken en badkamers, de renovatie van keukens, tuinontwerpen of tuinonderhoud en het doen van kleine klussen, zoals het in elkaar zetten van meubels of vervangen van lampen.

Doordat Eugene Kanters afgestudeerd is als binnenhuisarchitect kunt u bij Klusbedrijf Kanters ook terecht voor het ontwerp van meubels. Hier wordt met u meegekeken naar de beschikbare ruimte en uw wensen.

Wilt u meer weten?

Als u meer wilt weten over de renovatie van badkamers of een van de andere specialiteiten van Klusbedrijf Kanters kunt u vrijblijvend contact opnemen. Dit kunt u doen door te bellen met Eugene Kanters op 06 16732831 of stuur een e-mail naar klusbedrijfkanters@gmail.com.

Contact opnemen Bel direct: 06 1673 2831
Contact
Vrijblijvende offerte
WhatsApp
klusbedrijfkanters@gmail.com
06 1673 2831