Klusbedrijf Kanters
Voor al uw grote én kleine klussen
Renovaties en Reparaties
Wij zijn inzetbaar op alle fronten
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
previous arrow
next arrow
Slider

Interieurontwerp in Leeuwarden

Bent u op zoek naar interieurontwerp in Leeuwarden? Bij Eugène Kanters van Klusbedrijf Kanters kunt u uw gehele interieur laten ontwerpen! Door ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de architectuur, heeft Eugène Kanter al veel ervaring opgedaan. Hij heeft gewerkt voor de meest toonaangevende architectenbureaus in het land, en heeft meegeholpen aan diverse spraakmakende projecten rondom de nieuwbouw, restauratie en renovatie. Eugène is opgeleid als binnenhuisarchitect en meubelmaker, en beheerst diverse vakgebieden. Binnen zijn opleidingen heeft hij veel handvaardigheden opgedaan.

Naast deze opleidingen heeft Eugène ook een bouwkundige opleiding afgerond, waarop hij tevens bouwkundig ingenieur is. De vele jaren ervaring van Eugène in combinatie met de kennis die hij gedurende zijn opleidingen heeft opgedaan, maakt Eugène Kanters tot een ontwerper waar uw interieurontwerp in goede handen zal zijn!

Interieurontwerp in Leeuwarden door Klusbedrijf Kanters

Interieurontwerp in Leeuwarden door Klusbedrijf Kanters is uitermate geschikt wanneer u toe bent aan een ander interieurontwerp voor uw woning of bedrijf. Met bescheiden middelen kunnen wij voor u een ontwerp maken dat meer recht zal doen aan de beschikbare ruimte. Klusbedrijf Kanters weet precies welke vormen, kleuren en materialen nodig zijn om de ruimte optimaal te benutten. Wij kijken hierbij naar wat uw wensen zijn en zorgen ervoor dat het interieurontwerp aan al uw wensen voldoet.

Overige diensten

Bij Klusbedrijf Kanters kunt u behalve voor het laten maken van een interieurontwerp ook terecht voor diverse andere diensten. Wilt u badkamers, keukens, schuttingen, nieuwe balklagen, vloeren, kozijnen, ramen of deuren laten plaatsen? Bij Klusbedrijf Kanters bent u op de juiste plek.

Bij ons kunt u ook terecht voor reparaties en renovaties, maar ook kleine klussen kunnen door ons gedaan worden. Met kleine klussen bedoelen wij het vervangen van kranen en ander sanitair, ophangen van vlaggenstokhouders, kapstokken en lampen of het monteren van meubels. Bij ons klusbedrijf kunt u ook nog klassieke en moderne deuren bestellen, die bij u geleverd en geplaatst worden. Ons assortiment klassieke en moderne deuren is vrij uitgebreid. Wij kunnen deuren in vrijwel alle stijlen en maten leveren. Alle deuren zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Wilt u onderhoud laten plegen aan uw boot? Ook hiervoor bent u bij Klusbedrijf Kanters op het juiste adres! Wij kunnen veel houtwerk vernieuwen of reparaties hieraan uitvoeren.

Onze werkwijze

Wilt een opdracht plaatsen bij Klusbedrijf Kanters? Wij komen eerst bij u kijken en bespreken uw wensen, waarop er een vrijblijvende offerte gemaakt wordt. Deze wordt eveneens met u doorgesproken. Bent u het hiermee eens? Dan maken wij met u een afspraak over het tijdstip waarop we de werkzaamheden uitvoeren, en gaan wij aan de slag.
Er worden vooraf geen prijzen afgegeven zonder het werk eerst bekeken te hebben. er wordt terdege rekening gehouden met uw financiële reikwijdte. Financieel denkt Klusbedrijf Kanters altijd met u mee.

Wij hechten veel waarde aan de beste kwaliteit materialen voor uw interieurontwerp! 100% klanttevredenheid, dat is onze missie!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u uw interieurontwerp laten maken door Klusbedrijf Kanters? Of heeft u nog andere vragen? Neem direct contact op met Klusbedrijf Kanters of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact opnemen Bel direct: 06 1673 2831
Contact
Vrijblijvende offerte
WhatsApp
klusbedrijfkanters@gmail.com
06 1673 2831