Klusbedrijf Kanters
Voor al uw grote én kleine klussen
Renovaties en Reparaties
Wij zijn inzetbaar op alle fronten
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
previous arrow
next arrow
Slider

Keuken ontwerpen in Leeuwarden

Op zoek naar een ontwerper voor uw keuken? Eugène Kanters van Klusbedrijf Kanters kan uw keuken ontwerpen in Leeuwarden! Eugène Kanters heeft al 25 jaar ervaring in de architectuur. Hij is werkzaam geweest voor de meest toonaangevende architectenbureaus in Nederland, waarbij hij heeft meegeholpen aan vele spraakmakende projecten in o.a. de renovatie, restauratie en de nieuwbouw. Eugène beheerst diverse vakgebieden, en is opgeleid als binnenhuisarchitect en meubelmaker. Dit leverde hem veel handvaardigheden op. Daarbij heeft Eugène nog een bouwkundige opleiding afgerond en is hij tevens bouwkundig ingenieur.

Door zijn vele jaren ervaring in combinatie met de kennis die Eugène heeft opgedaan gedurende zijn opleidingen, is Eugène Kanters de ontwerper waar u moet zijn voor het laten ontwerpen van een keuken van hoogwaardige kwaliteit!

Uw keuken ontwerpen in Leeuwarden door Klusbedrijf Kanters

Klusbedrijf Kanters kan met alle precisie uw keuken ontwerpen in Leeuwarden. U wordt ondersteund bij het indelen van de ruimte en er wordt beoordeeld of er aan alles gedacht is. Wilt u leidingwerk dat zich in het zicht bevindt liever wegwerken? Wij zorgen dat uw keuken er beter uitziet dan voorheen! Of wilt u slechts keukenfrontjes laten vervangen? Ook kunnen wij met u meedenken over goed licht op uw werkblad en een prettige algemene verlichting in uw keuken.

De vervanging hiervan is een prijsvriendelijke en goede oplossing voor een keuken waar wel wat modernisering aan te pas mag komen, maar die verder in goede staat is. Wij maken deze voor u of bestellen ze, waarop wij ze vervolgens bij u monteren.

Overige diensten Klusbedrijf Kanters

Bij Klusbedrijf Kanters kunt u behalve voor het laten ontwerpen van uw keuken ook terecht voor andere diensten. Wilt u schuttingen of grondschermen of badkamers laten plaatsen? Bij Klusbedrijf Kanters bent u op de juiste plek. Bij ons kunt u ook terecht voor renovaties en reparaties, maar ook kleine klussen kunnen door ons gedaan worden. Met kleine klussen bedoelen wij het ophangen van vlaggenstockhouders, kapstokken en lampen of het monteren van meubels.

Bij ons klusbedrijf kunt u zelfs antieke deuren bestellen, die bij u geleverd en geplaatst worden. Ons assortiment antieke deuren is zeer breed, en alle deuren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Of wilt u onderhoud laten plegen aan uw boot? Ook hiervoor kunt u bij Klusbedrijf Kanters terecht!

Werkwijze

Wilt een opdracht plaatsen bij Klusbedrijf Kanters? Dan komen wij eerst bij u kijken en bespreken wij uw wensen, waarop wij een vrijblijvende offerte maken. Deze wordt eveneens met u doorgesproken. Bent u hiermee akkoord? Dan maken wij met u een afspraak over het tijdstip waarop we de werkzaamheden uitvoeren, en gaan wij aan het werk. Er worden vooraf geen prijzen afgegeven zonder het werk eerst in ogenschouw te hebben genomen. Er wordt terdege rekening gehouden met uw financiële reikwijdte. Er wordt financieel altijd met u meegedacht.

Wij hechten veel waarde aan de beste kwaliteit materialen voor uw keuken! 100% klanttevredenheid is waar wij voor gaan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u uw keuken laten ontwerpen door Klusbedrijf Kanters? Of heeft u nog vragen? Neem direct contact op met Klusbedrijf Kanters en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact opnemen Bel direct: 06 1673 2831
Contact
Vrijblijvende offerte
WhatsApp
klusbedrijfkanters@gmail.com
06 1673 2831