Klusbedrijf Kanters
Voor al uw grote én kleine klussen
Renovaties en Reparaties
Wij zijn inzetbaar op alle fronten
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
previous arrow
next arrow
Slider

Keuken renovatie door Klusbedrijf Kanters

Klusbedrijf Kanters is het bedrijf waar u naar op zoek bent als u uw keuken wil laten renoveren in de omgeving van Leeuwarden. Eugene Kanters is eigenaar van Klusbedrijf Kanters. Hij is opgeleid als binnenhuisarchitect en heeft tijdens die opleiding een hoop handvaardigheden opgedaan, waaronder ontwerpen, houtbewerking en woningstofferen. Hierna is hij verder gegaan in een bouwkundige opleiding en is afgestudeerd als bouwkundig ingenieur.

De afgelopen 25 jaar heeft hij gewerkt bij verschillende architectenbureaus in Nederland en heeft hier ervaring opgedaan in renovatie, restauratie en nieuwbouw.

Laat uw keuken renoveren door Klusbedrijf Kanters

Met alle ervaring is het duidelijk dat u aan het juiste adres bent bij Klusbedrijf Kanters om uw keuken te laten renoveren. Denk hierbij aan keukendeurtjes, apparatuur of het vervangen van de tegels en verlichting. Keukens verouderen over de jaren en dat is altijd te zien. Bent u toe aan nieuwe deurtjes in de kasten of een nieuw aanrechtblad? Klusbedrijf Kanters kan ook slechts enkele onderdelen renoveren waardoor uw keuken er weer opgefrist uitziet. Het is ook mogelijk om extra apparatuur in te laten bouwen als u uw keuken laat renoveren. U kunt hiervoor bijvoorbeeld aan een vaatwasser denken.

Hoeveel kost het laten renoveren van een keuken?

Een nieuwe keuken kost al snel 5000 euro. Wilt u wel een nieuwe uitstraling in uw keuken maar wilt u niet de moeite en kosten van een totaal nieuwe keuken? Dan is het een aanrader om uw keuken te laten renoveren. Dit scheelt al snel in 50% van de kosten ten opzichte van een hele nieuwe keuken. Deze prijs verschilt uiteraard in hoeveel u wilt laten renoveren. Een groot deel van de keuken is uiteraard duurder dan wanneer u slechts nieuwe kastdeurtjes of een nieuw aanrechtblad wil.


Klusbedrijf Kanters werkt veel in eigen beheer. Onderdelen die een bijzonder specialisme verwachten worden uitbesteed aan andere plaatselijke bedrijven waar Klusbedrijf Kanters een samenwerkingsverbanden heeft.

Gratis advies voor uw keukenrenovatie in Leeuwarden

Als u graag een nieuwe uitstraling in uw keuken wil, maar nog niet weet hoe en wat en of u het wel zeker weten wilt, kunt u bij Klusbedrijf Kanters terecht voor gratis en vrijblijvend advies. Klusbedrijf Kanters gaat samen met u kijken naar de wensen, wat er precies gerenoveerd moet worden aan uw keuken en wat voor prijskaartje daarbij past. Klusbedrijf Kanters brengt hiervoor een bezoek bij u thuis en kijkt wat er moet gebeuren. Op basis van dit gesprek met u wordt er een offerte gemaakt en met u besproken.

Er wordt bij Klusbedrijf Kanters geen prijzen gegeven zonder eerst te kijken wat er gedaan moet worden. Hierdoor komt u niet voor onverwachte of onjuiste kosten te staan.

Uw keuken op maat, uw kosten op maat

De renovatie van uw keuken is in veel opzichten beter dan een hele nieuwe keuken aanschaffen. Renovatie kost minder tijd, het is goedkoper en het is ook milieuvriendelijker daar er minder afval afgevoerd moet worden. Qua kosten hangt het helemaal af van wat uw wensen zijn en wat er daarnaast nog moet gebeuren.

Bent u geïnteresseerd in de renovatie van uw keuken? Neem dan snel en vrijblijvend contact op met Klusbedrijf Kanters! U kunt bellen met Eugene Kanters op 0616732831 of stuur een email naar klusbedrijfkanters@gmail.com.

Contact opnemen Bel direct: 06 1673 2831
Contact
Vrijblijvende offerte
WhatsApp
klusbedrijfkanters@gmail.com
06 1673 2831