Klusbedrijf Kanters
Voor al uw grote én kleine klussen
Renovaties en Reparaties
Wij zijn inzetbaar op alle fronten
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
previous arrow
next arrow
Slider

Klusbedrijf Leeuwarden

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in Leeuwarden? Bij Klusbedrijf Kanters bent u aan het juiste adres! Klusbedrijf Kanters is niet slechts een eenmans klusbedrijf. Eugène Kanters heeft ruim 25 jaar bij toonaangevende architectenbureaus in Nederland gewerkt. In zowel de renovatie als de restauratie en nieuwbouw heeft hij spraakmakende projecten gemaakt.

Klusbedrijf Kanters heeft een goed netwerk van specialistische bedrijven, waarmee wordt samengewerkt om betere en financieel aantrekkelijke resultaten te krijgen. Eugène beheerst een groot aantal vakgebieden. Hij is opgeleid tot meubelmakerbinnenhuisarchitect en bouwkundig ingenieur. In deze disciplines heeft hij veel ervaring opgedaan. Al deze kennis en kunde zal ook in uw project volledig ingezet worden

Al deze kennis gecombineerd met de jaren ervaring die Eugène heeft, maakt Klusbedrijf Kanters tot een bedrijf waar hoogwaardige kwaliteit wordt geleverd!

Diensten Klusbedrijf Kanters in Leeuwarden

Binnen het Klusbedrijf in Leeuwarden kunt u terecht voor verschillende diensten. Wilt u keukens, badkamers, schuttingen, nieuwe balklagen, vloeren, kozijnen, ramen of deuren laten plaatsen? Dan is Klusbedrijf Kanters het bedrijf dat u zoekt. U kunt ook bij Eugène terecht voor renovaties en reparaties, evenals kleine klussen. Onder kleine klussen verstaan wij  het vervangen van kranen en ander sanitair, het ophangen van lampen, kapstokken, vlaggenstokhouders of het monteren van meubels.

Bij Klusbedrijf Kanters kunt u tevens klassieke en moderne deuren bestellen, die bij u geplaatst worden. Wij leveren een ruim assortiment klassieke en moderne deuren, allen van uitstekende kwaliteit. Ook leveren wij deuren speciaal voor u ontworpen en op maat gemaakt. Heeft u een boot waar u onderhoud aan wilt laten plegen? Bij Klusbedrijf Kanters bent u op de juiste plek voor het laten onderhouden van uw boot.

Uw ontwerpen zijn zo gemaakt!

Wat Klusbedrijf Kanters tot niet zomaar een klusbedrijf maakt, is dat u hier ook terecht kunt voor het laten maken van ontwerpen. U kunt uw keuken laten ontwerpen, en een ontwerp laten maken voor de indeling en inrichting van uw woonhuis. Wilt u meubels laten ontwerpen die geheel aan uw individuele wensen voldoen? Of uw tuin laten ontwerpen? Ook dat is mogelijk!

Naast het ontwerpen voor particulieren, is Klusbedrijf Kanters ook gespecialiseerd in het ontwerpen voor horecabedrijven, kantoren en winkelinrichtingen.

Onze werkwijze

Wanneer u een opdracht bij Klusbedrijf Kanters plaatst, komen wij eerst bij u kijken en nemen we uw wensen door. Hierop maken wij een vrijblijvende offerte die met u doorgesproken wordt.
Wanneer u akkoord bent met de offerte, maken wij met u een afspraak over het tijdstip waarop we de werkzaamheden uitvoeren, en worden deze vervolgens uitgevoerd. Wij geven vooraf geen prijzen af zonder het werk eerst in ogenschouw te hebben genomen. Er wordt terdege rekening gehouden met uw financiële reikwijdte. Wij denken altijd financieel met u mee.

Klusbedrijf Kanters hecht waarde aan de beste kwaliteit materialen voor uw klus! 100% klanttevredenheid, dat is ons streven! Kiezen voor Klusbedrijf Kanters is kiezen voor kwaliteit!

Neem contact op met Klusbedrijf Kanters

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen bij Klusbedrijf Kanters? Of heeft u nog vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op! Klusbedrijf Kanters is u graag van dienst!

Contact opnemen Bel direct: 06 1673 2831
Contact
Vrijblijvende offerte
WhatsApp
klusbedrijfkanters@gmail.com
06 1673 2831