Klusbedrijf Kanters
Voor al uw grote én kleine klussen
Renovaties en Reparaties
Wij zijn inzetbaar op alle fronten
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
Heeft u een opdracht?
Wij gaan de uitdaging aan!
previous arrow
next arrow
Slider

Klusjesman in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een klusjesman in Leeuwarden. Eugène Kanters van Klusbedrijf Kanters is de klusjesman die u zoekt! Eugène werkte 25 jaar bij toonaangevende architectenbureaus in Nederland, en heeft hierdoor veel ervaring opgedaan. Hij heeft spraakmakende projecten gemaakt in zowel de restauratie als de renovatie en nieuwbouw.
Eugène Kanters beheerst diverse vakgebieden.

Hij is niet alleen opgeleid als binnenhuisarchitect, maar ook als meubelmaker. Hierbij heeft hij een hoop handvaardigheden verkregen. Daarbij heeft Eugène nog een bouwkundige opleiding afgerond, en is hij bouwkundig ingenieur. Al zijn specialistische kennis in combinatie met zijn vele jaren ervaring binnen de architectuur, maakt Eugène Kanters een klusjesman waar u op kunt bouwen!

Diensten klusjesman Eugène Kanter in Leeuwarden

Onze klusjesman in Leeuwarden kan veel voor u betekenen. Wanneer u badkamers, schuttingen, keukens, nieuwe balklagen, vloeren, kozijnen, ramen of deuren wilt laten plaatsen, is Eugène Kanters de klusjesman die u zoekt. Wilt u iets laten repareren of renoveren? Of heeft u kleine klussen die uitgevoerd moeten worden? Ook daarvoor kunt u bij Eugène terecht. Met kleine klussen worden het vervangen van kranen en ander sanitair, ophangen van kapstokken, lampen of vlaggenstokken bedoeld. U kunt ook uw meubels laten monteren.

Wilt u nieuwe deuren in uw huis? Bij Klusbedrijf Kanters kunt u antieke deuren bestellen. Deze worden vervolgens geleverd en direct in uw huis geplaatst. Ons assortiment deuren is groot en alle deuren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Of heeft u een boot waar onderhoud aan verricht moet worden? Ook daarvoor kunt u onze klusjesman in Leeuwarden inschakelen.

Ontwerpen laten maken? Ook dat is mogelijk!

Eugène Kanters is niet zomaar een klusjesman in Leeuwarden. U kunt door hem ook ontwerpen laten maken! Wilt u een keuken laten ontwerpen, een ontwerp laten maken voor uw woonhuis of meubels laten ontwerpen die geheel naar uw wensen zijn? Dat is zeker mogelijk! U kunt zelfs uw tuin laten ontwerpen door Eugène.

Eugène Kanters ontwerpt zowel voor particulieren als voor horecabedrijven, winkelinrichtingen en kantoren. Met de ontwerpen van Eugène Kanters wordt uw droomhuis realiteit!

De werkwijze van Klusbedrijf Kanters

Plaatst u een opdracht bij Klusbedrijf Kanters, dan komt Eugène eerst bij u langs om te kijken en worden uw wensen met u doorgenomen. Hierop maakt hij een vrijblijvende offerte die vervolgens ook met u wordt doorgesproken. Bent u akkoord? Mooi! Dan wordt er een afspraak met u gemaakt over het tijdstip van de werkzaamheden, en gaat Eugène bij u aan de slag. Er wordt vooraf geen prijs afgegeven zonder eerst naar de te verrichten werkzaamheden te hebben gekeken. Mocht u dit nodig hebben, is het eventueel mogelijk het te verrekenen bedrag in termijnen te betalen.

Eugène denkt altijd financieel met u mee en hecht veel waarde aan de beste kwaliteit materialen voor uw klus. U als klant moet uiteraard 100% tevreden zijn. Wanneer u kiest voor Eugène Kanters als uw klusjesman in Leeuwarden, kiest u voor kwaliteit en net dat beetje extra!

Neem contact op met Eugène Kanters

Wilt u Eugène Kanters als klusjesman inhuren? Of heeft u nog overige vragen ? Neem dan direct contact op met Eugène Kanters!

Contact opnemen Bel direct: 06 1673 2831
Contact
Vrijblijvende offerte
WhatsApp
klusbedrijfkanters@gmail.com
06 1673 2831