PICT0053 banner

Schuttingen

We ontwerpen en plaatsen schuttingen voor u.

In alle soorten en maten, van schaaldelen tot geschaafd hout, van hardhout tot naaldhout en alle tussenvormen.

Er kan veel meer dan het standaard assortiment van de bouwmarkten. Als u ook wat moois wilt, kunt u contact met ons opnemen.

Schutting plaatsen in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf voor een
schutting plaatsen in Leeuwarden? Een schutting zorgt voor privacy en geeft uw tuin meer sfeer. Zoek niet langer verder, want u bent bij klusbedrijf Kanters aan het juiste adres. De eigenaar van dit klusbedrijf heeft al vele jaren ervaring in dit vak. Zo heeft hij binnen de nieuwbouw als in renovatie en restauratie al veel ervaring!

Doordat hij is afgestudeerd als meubelmaker en binnenhuisarchitect is hij van alle markten thuis. Hij kan de schutting ontwerpen en plaatsen die volledig naar uw wens is. Voor het laten plaatsen van een schutting in Leeuwarden moet u dus bij Klusbedrijf Kanters zijn.

Schakel vandaag nog de
professionele dienstverlening in van dit klusbedrijf voor het plaatsen van een mooie en functionele schutting. Meer weten? Neem gerust contact op te mailen naar klusbedrijfskanters@gmail.com, of te bellen naar 06-16732831!

Hoe gaan wij te werk

Wilt u een schutting laten plaatsen in Leeuwarden? Wij kunnen verschillende soorten schuttingen voor u plaatsen, het is maar net wat voor soort schutting u wenst. Wij kunnen de schutting compleet naar uw wens produceren en plaatsen.

Wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen en werken met de meest hoogstaande materialen en apparatuur. U bent verzekerd van de beste kwaliteit! Wanneer u een opdracht plaatst voor het laten plaatsen van een schutting in Leeuwarden, komen we eerst bij u langs om uw wensen door te nemen.

Na deze afspraak stellen wij een offerte op. Bent u akkoord met de offerte? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met het produceren van de schutting. De schutting staat al snel bij u in de tuin!

Klusbedrijf Kanters hecht waarde aan de beste kwaliteit materialen voor uw klus! 100% klanttevredenheid, dat is ons streven! Kiezen voor Klusbedrijf Kanters is kiezen voor kwaliteit!

Schutting plaatsen met paalhouders

Het afbakenen van de tuin geeft privacy, beschutting en gezelligheid. Op het gebied van schuttingen is er veel keus. Zo kunnen we ook een schuttting plaatsen met paalhouders. Paalhouders voorkomen dat er verrotting en verzakking van de schutting plaatsvindt.

De schutting gaat langer mee dan een schutting zonder paalhouders. Daarnaast is het ook nog eens makkelijker om de schutting waterpas voor u te plaatsen. Wij plaatsen de schutting graag voor u!

Hout beton schutting laten plaatsen

Ook als u een hout beton schutting wilt laten plaatsen in Leeuwarden bent u bij ons klusbedrijf aan het juiste adres. Schuttingen van hout beton zijn veilig, onderhoudsvrij en duurzaam. Door de betonnen onderkant zijn de schuttingen bestand tegen zeer allerlei zware weersomstandigheden en houden ze ook nog eens indringers tegen.

Doordat de onderkant van beton is, wordt rotten en kromtrekken voorkomen. Naast het feit dat deze schutting zeer praktisch is, is hij ook nog eens zeer stijlvol. Een echte eyecatcher in uw tuin! Wij plaatsen de meest kwalitatieve en duurzame beton hout schutting voor u in Leeuwarden.

Wij plaatsen uw schutting in Leeuwarden

Kortom: voor het plaatsen van een schutting in Leeuwarden bent u bij ons van Klusbedrijf Kanters aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak zodat we uw wensen voor de nieuwe schutting kunnen bespreken. Uw tevredenheid is ons doel. Graag plaatsen we een schutting die aan al uw wensen voldoet.

Heeft u nog een vraag of opmerking over wat we voor u kunnen betekenen? Of wenst u deskundig advies over de aanschaf en het plaatsen van een schutting? Stel uw vragen gerust!

Neem contact op door een e-mail te sturen naar klusbedrijfskanters@gmail.com of te bellen naar 06-16732831. We vertellen we u graag meer over het plaatsen van schuttingen en de andere diensten die we kunnen leveren.

Contact
Vrijblijvende offerte
WhatsApp
klusbedrijfkanters@gmail.com
06 1673 2831