Tuinontwerpen en tuinonderhoud

We ontwerpen tuinen en leggen deze voor u aan.

We houden daarbij goed rekening met het gebruik dat u aan u tuin stelt. Onderhoudsarm, een grasveld voor de kinderen, een tuin met borders, kleurrijk of schaduwrijk, alles kan.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Tuin ontwerpen in Leeuwarden

Bent u uw tuin zat en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw tuin kan ontwerpen in Leeuwarden? Dan bent u bij Klusbedrijf Kanters aan het juiste adres. Tuinontwerp is creatief maatwerk. De professionele medewerkers van ons klusbedrijf zorgen er graag voor dat u weer compleet tevreden bent met uw tuin. Uw tevredenheid, dat is ons doel!

Schakel onze professionele hulp
in door te bellen naar 06-16732831 of te mailen naar klusbedrijfskanters@gmail.com. Onze tuinmannen helpen u graag verder. U bent verzekerd van een prachtige tuin die compleet naar uw wens is. Misschien zit u binnenkort wel volgens volle tevredenheid in uw nieuwe tuin!

Wij ontwerpen en leggen uw tuin aan

Het ontwerpen en aanleggen van uw tuin in Leeuwarden is creatief maatwerk. Iedere situatie en tuin zijn immers anders. Tijdens het werken aan de tuin staan uw ideeën altijd centraal. Uw volledige tevredenheid is immers ons doel. Maar waar houden we tijdens het ontwerpen en het leggen van de tuin allemaal rekening mee? Zo houden we rekening met de ligging, de architectuur, de zonnestand en de mogelijkheden. Daarnaast houden we ook rekening met de tijd die u zelf in het onderhoud van de tijd wilt steken. Misschien wilt u zo min mogelijk tijd aan uw tuin besteden, en heeft u een voorkeur voor veel tegels. Het is helemaal aan u! Uw wensen staan immers centraal tijdens het ontwerpen en aanleggen van uw tuin in Leeuwarden. Het draait allemaal om het tot uiting brengen van u wensen.

Tuinvormgeving en tuinadvies in Leeuwarden

Een tuin ontwerpen is het vormgeven van een gevoel. U wilt zich thuis voelen in uw eigen tuin, misschien wilt u wel iets van uzelf herkennen in de tuin. Toch kan het soms lastig zijn om te bepalen hoe u uw tuin opnieuw kunt inrichten. Wij voorzien u graag van tuinvormgeving en tuinadvies op maat. U geeft uw wensen aan, wij maken het ontwerp van uw tuin. Aan de hand van dit ontwerp adviseren we u over de mogelijkheden voor uw tuin.

Wij richten ons op klanttevredenheid en vakmanschap. Kwaliteit is onze drijfveer.

Kosten voor het ontwerpen van uw tuin in Leeuwarden

De kosten voor het ontwerpen van uw tuin zijn afhankelijk van uw wensen en de situatie. Wilt u weten wat het laten ontwerpen van uw tuin zou kosten? Maak dan een afspraak met één van onze medewerkers, zodat we uw tuin kunnen bekijken en uw wensen kunnen bespreken. Aan de hand van deze afspraak wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld. Deze offerte bespreken we uiteraard met u. Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte gaan we direct aan de slag met het ontwerpen van uw tuin.

Wij doen meer dan het ontwerpen van tuinen

Bij Klusbedrijf Kanters kunt u terecht voor verschillende klussen in- en rondom uw huis. U kunt alle klussen die u zelf niet kunt of wilt aanpakken aan met een goed gevoel aan ons overlaten. Door de jarenlange ervaring beschikken wij over ruime kennis van het realiseren van grote en kleine projecten. U kunt onze deskundige hulp dan ook inschakelen voor allerlei projecten, waaronder:

  • Het ontwerpen van meubelen op maat
  • Ontwerpen van keukens
  • Ontwerpen voor de indeling en inrichtingen van huizen
  • Ontwerpen voor horecabedrijven
  • Winkelinrichtingen
  • Tuinontwerpen

Heeft u een opdracht? Wij gaan de uitdaging aan!

Plaats een opdracht voor het ontwerpen van uw tuin in Leeuwarden

Voor het ontwerpen en het aanleggen van uw nieuwe tuin moet u bij ons van Klusbedrijf Kanters zijn! Maak vandaag nog een afspraak, zodat de klusjesmannen bij u langs kunnen komen om u wensen door te spreken. We zorgen er graag voor dat uw nieuwe tuin compleet naar wens is. Uw tevredenheid is waar wij het allemaal voor doen. Meer weten? Neem contact met ons op door te bellen naar 06-16732831 of te mailen naar klusbedrijfskanters@gmail.com. We staan u graag te woord.

Contact
Vrijblijvende offerte
WhatsApp
klusbedrijfkanters@gmail.com
06 1673 2831